вторник, 17 януари 2012 г.

Каква може да е техниката за подслушване през стени – с чаша или..?


В нашето развито технологично общество, много производители вече могат да се похвалят с редица развити технологии, които да използват и за най-опростените човешки дейности. Помните ли как едно време, като деца сме си правили телефони, представляващи две кибритени кутийки с конец или пък празна, стъклена чаша, опряна в стената? Да, на този принцип работи и истинската техника за подслушване за слушане през стени.

За едно качествено подслушване ще ви трябва и качествена техника за подслушване. Затова вместо да напрягате слуха си през стените или да си правите собствени, по-добре се спрете на някой онлайн шпионски магазин и си изберете някое от многото устройства.

Има специални такива устройства, които ви дават възможност да слушате през стената, като трябва само да допрете сондата до стена от какъвто и да е материал, да настроите предварително честотата, на която ще чувате най-добре и вече ще знаете всяка тайна, която пряко или косвено ви засяга.

Освен тези, които ще се напрягате да слушате има и такава техника за подслушване, която се поставя в самото помещение, от което искате да чуете какво се случва, и която ще ви позволи в реално време да чувате всичко. За целта ви трябва само една сим карта, която е активна, но която в момента не използвате, малкото устройство, в отвора на което да поставите сим картата и много търпение. Само ще трябва да наберете номера на картата и устройството ще се активира автоматично. Никаква звукова сигнализация няма опасност да позволи да се разбере, че се подслушва стаята, така че отпада риска да ви „хванат” в следене.

Няма коментари:

Публикуване на коментар