вторник, 26 юли 2011 г.

Техника за подслушване и имаме ли право да ползваме


Динамичният ни свят ни поставя много дилеми и въпроси. Но както често се случва, човек толкова е свикнал с едно нещо, че накрая просто започва да го приема за даденост и да не обръща внимание. Ако обаче вие сте от хората, които не могат да търпят да ги пренебрегват, вероятно ще трябва да направите нещо. Вероятно истеричните крясъци и условията не са свършили работа, тъй като са ви обявили за луда, която не знае какво говори и че всичко е наред.

Е, вие пък имате чувството, че не е точно така. Можете да съберете доказателства, спокойно. Просто ще трябва да вложите малко парички в нещо техническо, като техника за подслушване. И в зависимост от това какво точно ще подслушвате може да си изберете един вид.

За стая, в която половинката се усамотява да разговаря далеч от вас, ще ви трябва техника за подслушване, която може да е във вид на бръмбар – просто слагате някъде из помещението, и джаджата се включва щом регистрира звук. По принцип този вид техника идва и с приемник, на който се записват файловете, така че после да може да ги прислушате.

Ако нещата са по-сложни ще трябва да си вземете техника за подслушване на gsm. Тя също се ползва много лесно и не е скъпа. Само трябва да си намерите една сим карта, която не ползвате, да й махнете пин кода, след което само я слагате в устройството, което всъщност ще приема разговорите по телефона, и започвате да слушате. Или пък може да направите настройка да приемате всеки смс, получен на подслушвания телефон до вашия.

Колкото до това до колко е разрешено…Ако някой ви лъже, то той не бива да остане ненаказан. Дали с някой шут и през вратата, или просто с вашето пълно безразличие, това вече зависи от вашият темперамент и това, което искате да направите.

Няма коментари:

Публикуване на коментар