сряда, 7 септември 2011 г.

Подслушвателна техника за редовните стационарни телефони


Когато говорим за подслушвателна техника, първата мисъл, която вероятно би изникнала в ума ви е някой залепил ухо до вратата и слушащ всичко, което случва. Но има далеч по-умни начини да правите това.

Тази подслушвателна техника е чудесно решение за всеки, който иска да подслушва и записва разговори, провели се на стационарен телефон. А може да го ползвате и като удобен и практичен телефонен секретар.

След като вече сте направили своите записи, ще може да ги откриете записани на картата памет. Благодарение на това, че изпълнява функция и на телефонен секретар, прослушването може да става и от разстояние с мобилен телефон или друг стационарен апарат.

За да спестите малко от паметта, производителите са ви дали възможност да ползвате функция за избор на телефонни номера, а именно кои точно номера искате тази подслушвателна техника да записва.

Има дистанционно управление, с което можете да контролирате и задавате основните функции на подслушвателя. С предоставения в инсталационния диск софтуер можете да защитите записите си с парола, както и да настроите работата на подслушвателя. Устройството е с презареждаема литиево-йонна батерия, с капацитет 1200 mAh, която му позволява около 10 часа работа. Имайте предвид, че преди първото използване трябва да го заредите поне 8 часа.

Няма коментари:

Публикуване на коментар