вторник, 25 октомври 2011 г.

Техника за подслушване на стационарен телефон с приемник


Освен бръмбарите, за които вероятно сте чували, телефонна линия може да бъде подслушана и с друг вид техника за подслушване. Едно специално устройство, което разполага с вграден микрофон за телефонна линия и приемник, който да приема всеки направен разговор по този телефон.

За да запишете всеки, който разговаря просто ще трябва прекъснете единия кабел на телефонната линия и да го включете в тази техника за подслушване и вече имате възможност да слушате всички разговори, водени по стационарния телефон. Без батерии, защото се захранва директно от телефонната линия, това устройство на практика може безкрайно дълго да излъчва.

Приемника хваща всякакви звуци в обхват от 400 MHz, а това ви дава възможност да зададете точната честота, така че да получите максимално чист звук с тази техника за подслушване. Честотата е фиксирана, предварително зададена и е изписана върху устройството.

Голямата сила на излъчване дава възможност за подслушване на сигнала до 200 м дори и при наличието на прегради. Приемника работи с презареждаема литиево-йонна батерия от 7.2V. Има предварително зададени 30 канала за бърза настройка, както и финна настройка със стъпка 50 kHz.

Няма коментари:

Публикуване на коментар