вторник, 22 май 2012 г.

Компактна и практична техника за подслушване – въпроси


Невероятна техника за подслушване, състояща се от комплект микрофон и приемник за разкриването на тайни разговори и интриги. Лесно се монтира микрофона в телефонната слушалка или на друго място. А с приемника може да приемате на голямо разстояние излъчвания сигнал, стига да има пряка видимост. Ето и няколко основни въпроса, които потребителите задават най-често.

1. Ако искам да разбера какво си говорят двама души в заведение, мога ли да го направя с тази техника за подслушване? – За да чувате добре, трябва да поставите микрофона близо до човека, който искате да слушате. Приемника ще приеме звука на повече от 300 метра разстояние. Имайте предвид, че колкото е по-шумно, толкова по-близо до човека трябва да го поставите, за да чувате добре.

2. UHF канала на тази техника за подслушване криптиран ли е или има възможност всеки, който желае да приеме разговора на дадената честота? – Каналът за тази техника за подслушване не е криптиран.

3. Искам да използвам техника за подслушване през мрежата на мобилните оператори. Този вид устройство дава ли тази възможност? Освен това искам да мога да го изключвам от разстояние. - Нито едно устройство за подслушване не може да бъде изключено от разстояние, но за да чувате през мобилната мрежа, ще ви трябва друг вид подслушвател – със сим карта.

4. Колко време е необходимо на батерията на микрофона, за да се зареди напълно? - 3 часа

5. Колко е максимума метра, на които трябва да се намирам, за да чувам какво се говори в дадено помещение – 1000 метра? - При пряка видимост може да е дори повече от 1000 метра. Но в градски условия разстоянието варира и зависи от средата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар