понеделник, 18 февруари 2013 г.

Практична техника за подслушване с AGPS функция

Представяме ви една практична техника за подслушване, която е едновременно и подслушвател, и тракер. Така не само ще можете да слушате какво се случва, но и къде се случва, след като уреда засече точните координати на обекта на вашите шпионски действия.

Като оставим това настрана, в интерес на истината това устройство е чудесно за незабележима и надеждна охрана на вашият дом. Притежава вграден вибрационен механизъм, който ви уведомява какво, кога и къде се случва.

Има и вграден гласов активатор. Тази техника за подслушване има и програмируем SOS бутон, който може да набира предварително зададен номер и така може да се използва и като паник бутон, а със слушалките от комплекта можете да го ползвате като мобилен телефон.

Когато искате да използвате устройството като тракер и необходимо да изпратите команда като SMS и ще получите на мобилния си телефон линк с точното местоположение, отбелязано в Google Maps. Когато батерията "падне" до 10% от капацитета си ще получите SMS с предупреждение. Също така подслушвателя може да Ви информира за силата на сигнала на мобилния оператор и текущите си настройки.

Няма коментари:

Публикуване на коментар