вторник, 6 август 2013 г.

Практични подслушватели за гсм - с mp3 плейър

На повече от 500 метра, това е вашият подслушвател, който ще ви даде точн информация за всичко говорещо се там - било за вас или за човек, който пряко или косвено ви засяга. Ще може да слушате ясно и кристално чисто - всичко, което ви трябва за да получите информация.

Използваният приемник е малък, лек и удобен, което означава, че ще можете да го поставите на всяко едно място, което искате да контролирате. И то без да притеснявате някой или той да се усети.

Само с натискането на един бутон можете веднага да запищете разговора на включената в комплекта microSD карта с капацитет 2 GB. Записания файл е във WAV формат, с 128 kbps и с приблизителна големина 1 MB за минута.

Веднага след спирането на записа можете да го прослушате или да върнете предишните файлове. Отново само едно натискане на бутона превръща подслушвателя в MP3 плеър.

След превключването на режима можете да пускате, спирате на пауза или да превключвате предварително записаните на картата MP3 записи. Приемника и предавателя имат вградени акумулаторни батерии, които можете да зареждате с включения в комплекта адаптер.

Няма коментари:

Публикуване на коментар