вторник, 12 юни 2012 г.

Що е то техника за подслушване?


Какво всъщност представлява техника за подслушване? Вероятно сте чували за тези средства, но никога не сте виждали, а още повече използвали? Е, трябва да знаете, че това не е нещо специално или пък недостъпно. Първо различните видове техника за подслушване са напълно достъпни за всеки, който има нужда от тях. Може да ви се струва нередно, но само се замислете колко компании ги използват. За да гарантира безопасността на своите служители, а и да доаже правота при спорни ситуации, много фирми, които работят с клиенти записват телефонните разговори между своите служители и клиентите.


Каква техника за подслушване съществува всъщност? Има малки бръмбари, големи колкото копче от дреха, които спокойно и незабележимо могат да се монтират в телефонната слушалка, и да предава всеки провел се разговор по въпросния апарат.


Друг вид такава техника е такава, която ще поставите в стаята, в която се намира например половинката и ще чуете всичко, което се случва там Това е много удобно, защото този вид техника за подслушване не сигнализира по никакъв начин, че подслушва или пък, че в момента някой е призвъня на включената сим карта и чува всичко в помещението.


В общи линии това представлява техниката за подслушване – нещо малко, но много практичо и полезно. От вас зависи точно как ще го използвате и доколко ще нарушите нечие уединение.

Няма коментари:

Публикуване на коментар