понеделник, 18 юни 2012 г.

Въпроси за техника за подслушване с три микрофона


Едно качествено устройство, което ще ви каже кой как и какво говори за вас. Поставете само една сим карта, която в момента не ви е нужна и се сдобиете с уши навсякъде. Ето и няколко въпроса, чиито отговори може и да ви заинтересуват.

1. Колко време ще издържи батерията на тази
техника за подслушване и колко време мога да слушам с него? - Около час и половина ще може да слушате с този уред.
2. Сим картата, която се поставя трябва ли да е без ПИН код и как да се махне? - Да, ПИН кода трябва да е премахнат, като за целта трябва само да се постави в телефон и да се забрани.
3. Има ли тази техника за подслушване кодове, които се вкарват? - Не, устройството единствено и само слуша без да се въвеждат каквито и да било кодове за достъп.
4. Чувствително ли е към вибрации? - Не, защото няма подвижни части.
5. Има ли влияние върху качеството на звука посоката, в която е обърната тази техника за подслушване? - Тъй като микрофоните не са насочени, то няма никакво значение от коя страна на устройството се говори.
6. По отношение на гласовата активация, ако искам да слушам помещение в което денем има постоянно хора, джаджата ще реагира само при говор или и при обичайни шумове - ходене, щракане по клавиатура, почесване и т.н.? - Гласовата активация не прави разлика между разговор и шум. Ако има шум, надвишаващ чувствителността му, то ще се задейства. Прагът на чувствителност на всички устройства е в рамките на 60 dB (това е звука от нормален разговор), така че почесване, почукване и т.н. няма да го активират.

Няма коментари:

Публикуване на коментар