понеделник, 9 юли 2012 г.

Миниатюрна техника за подслушване – спецификации и основни въпроси


Една изключително малка и практиктична техника за подслушване, която е много качествена и ще направи за вас всяко разследване, което ви се налага. Въпреки малкия си размер, той има скрити в себе си толкова много функции, които да ви бъдат полезни. Можете да го ползвате като стандартна техника за подслушване - набирате номера на поставената в него SIM карта и слушате.

Можете чрез изпращане на SMS да активирате и спирате гласова функция - той Ви набира, когато около него се появи някакъв шум. Освен това можете да го ползвате като мобилен телефон.

Устройството има два бутона, които можете да настроите да избират по един мобилен телефон. След избиране на номера можете да водите нормален телефонен разговор.

Има и SOS бутон, който при натискане изпраща SMS с текст HELP и звъни на зададените два номера. Тези функции превръщат този подслушвател в надеждна връзка, контрол и защита за вашите деца или възрастни роднини. Въпреки малките си размери, този "бръмбар" има над 48 часа време за изчакване и над 1 час време за разговор. Когато напрежението на батерията му падне под 10% ще получите предупредителен SMS. Отново чрез изпращане на SMS можете по всяко време да получите информация за заряда на батерията.

Ето и няколко основни въпроса:

1. Мога ли да използвам тази
техника за подслушване, като я оставя включена постоянно в зарядното и да слушам? - Има включен адаптер за зареждане. Ако работи при постоянно включен адаптер ще се съсипе батерията. Няма възможност за включване на допълнителни аларми.

2. Какъв е обхвата на микрофона на устройството? - Нормален разговор може да се слуша в радиус до десетина метра.

3. Става ли тази
техника за подслушване за слушане на мобилен телефон? Може ли да се инсталира вътре в телефона? - Това не е шпионски софтуер, който да инсталирате не телефон. Тези устройства подлушват разговорите в определено помещение (там, където ги поставите). Поставяте в устройството SIM карта, набирате нейния номер и слушате.

4. Ако го поставя в дъното на дамската си чанта и я оставя в помещенито, може ли да чуя какво става там? - Колкото и да е чувствителен микрофона, ако се сложи в затворена чанта и то най-отдолу ще се вложи звука. Възможно е да се чува, но ако се използва в тихо помещение.

Няма коментари:

Публикуване на коментар