вторник, 17 юли 2012 г.

Как се работи с техниката за подслушване с гласов контрол


Работата с техниката за подслушване от този вид е изключително лесна и ефективна. Не необходимо да притежавате специални технически познания. Просто поставяте GSM карта в устройството, оставяте го на необходимото място, набирате номера на картата и слушате. Има няколко важни неща които трябва да направите, преди да започнете работа с техниката за подслушване.

1. Включете тази техника за подслушване към зарядното устройство и го оставете в контакта за да се зареди. Пълен заряд на батерията ще имате след около 4 часа.

2. Изключете ПИН кода на GSM картата. Не трябва да има никакъв код, дори и четири нули. За да тествате дали е изключен пин кода поставете картата в GSM апарат и го пуснете. Телефона трябва да стартира без да има нужда да въвеждате ПИН код.

3. Поставете SIM картата в
техниката за подлушване като скосения край трябва да е напред и наляво. При правилно поставяне се получава щтракване и картата остава на място, като червения светодиод светва за около 8 секунди. В противен случай пружинката я връща назад.

4. За този модел GSM послушватели има два режима на работа - нормален и с гласова активация. Когато ключето е в положение "А" устройството е в нормален режим на работа. Ако сте изпълнили правилно горните три точки тогава вашия подслушвател е готов за работа. Наберете номера на SIM картата и можете да слушате

Няма коментари:

Публикуване на коментар